Slægtstræ

Standard slægtstræ

Vi finder dine aner eller en af dine forældres aner 5 generationer tilbage - typisk tilbage til ca. 1800. Familierne beskrives, bosteder, arbejde mv., og slægtshistorien er rigt illustreret. Slægtshistorien udarbejdes til fast pris

Verificering af slægtstræ

Vi kan verificere dit slægtstræ, hvad enten det ligger på MyHeritage eller i et slægtsprogram. Det kan fx være nødvendigt, hvis du har kopieret mange oplysninger fra andre personers slægtstræer uden at tjekke oplysningerne i forhold til primære kilder.

Udvidet slægtstræ

Ønsker du et slægtstræ eller en slægtshistorie udarbejdet efter dine særlige ønsker, kan dette også lade sig gøre. Der betales for den medgåede tid. Dette er også tilfælde, hvis der er tale om grene af slægten, der kommer fra udlandet.

Testimonials


Det var fantastisk at du var i stand til at finde så meget om min slægt, ikke blot i Danmark, men også i Polen. Det har givet mig så meget ny viden om min familie, som jeg er meget taknemlig for.

Frank


Jeg siger dig et stort tak for det du har lavet til mig. Det er da helt fantastisk,at du kan finde så meget. Det ville jeg aldrig selv have fundet, tusind tak.

Bodil